mikkelin fysioteam omg slogan

varaaaikanetissa

Yhteystiedot

Puhelinajanvaraukset
015 320 3838

ilkka.juvonen(at)mikkelinfysioteam.fi
Vilhonkatu 13, 50100 Mikkeli

KOULUTUS JA ERIKOISOSAAMINEN

Terveystieteen Maisteri (TtM)

Fysioterapian opiskelu omana tieteenalana(160 ov)tapahtuu Jyväskylän yliopistossa terveystieteen laitoksella. Terveystieteen maisterin tutkinto antaa hyvät valmiudet toimia asiantuntijana niin käytännön fysioterapia työssä kuin fysioterapian,kehitys- ja koulutustehtävissä. Fysioterapian tutkimustyö on kehittynyt viime vuosina voimakkaasti ja antaa suuntaa tämän päivän vaikuttaville fysioterapiakäytännöille.

OMT - fysioterapia

Ortopedinen Manuaalinen Terapia (OMT) on fysioterapian erikoisala (3,5 v erikoistumiskoulutus),joka keskittyy tuki - ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Terapiamuotoina käytetään manuaalisen terapian menetelmiä mm. tarvittaessa manipulaatiota ja ohjattua yksilöllistä harjoittelua. Näillä hoitokeinoilla luodaan kivun helpottuessa edellytykset asiakkaan omalle harjoittelulle ja aktiviteetin tukemiselle.

Kuulumme Suomen Ortopedisen ja Manuaalisen Terapian (SOMTY) yhdistykseen. Yhdistys järjestää jatkuvaa ammatillista lisäkoulutusta yhteistyössä lääkäreiden kanssa.

Neurologinen fysioterapia

Neurologiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti toimii keskushermostoperäisten sairauksien ja vammojen kuntoutuksen asiantuntijana. Neurologisen fysioterapian pitkinä lisäkoulutuksina ovat mm. Bobath peruskoulutus ja syventävät koulutukset, sekä aktivoiva fysioterapia aivoverenkiertohäiriöön.

Fysioterapeutti Seija Hietapuro on Suomen Fysioterapeutit ry:n ja Suomen aikuisneurologisen fysioterapiayhdistyksen jäsen.